ZARADITE OD VAŠEG HOBIJA! ZARADA PUTEM ONLINE OGLAŠAVANJA SA “NATIVEMEDIA.RS”!

Imate svoju veb stranicu? Imate solidan broj redovnih posjetitelja? Imate hobi koji bi se mogao svidjeti drugima? UNOVČITE GA!
Platforma za oglašavanje Native Media vam nudi idealan način da zaradite postavljanjem oglasa na vaš sajt. Ova platforma je poznata kao najpouzdanija u regionu Balkana. Svega je potrebno par klikova da se registrujete i već možete početi sa vašom prvom zaradom!

Kako funkcioniše?
Ukoliko ste vlasnik nekog veb sajta koji ima redovnu posjećenost možete zaraditi novac od toga tako što ćete postaviti oglase u obliku widgeta (slike i primamljivog teksta) na vaš sajt. Svaki klik i pregled vam donosi zaradu! Ova platforma vam nudi sve mogućnosti potrebne za snalaženje u svijetu oglašavanja: statistika u realnom vremenu, podrška, jednostavnost u radu… Registrujte se na nativemedia.rs i već od danas počnite zarađivati!

 

 

Već koristim druge oglašivače na svom sajtu, ZAŠTO JE NATIVE MEDIA BOLJI IZBOR?
Native Media je platforma koja ima najveću vrijednost klika u našem regionu! Sastavljena je od tima vrhunskih stručnjaka i imaju najozbiljniju podršku. Native Media se brine za svakog svog izdavača! U slučaju nekih tehničkih poteškoća vrlo lako možete stupiti u kontakt sa njima (Chatbox) i oni će vam izaći u susret.

Potrebna vam je reklama za vaš proizvod?
Registrujte se na nativemedia.rs povežite vašu prodajnu stranicu, i vrlo brzo dođite do novih zainteresovanih posjetitelja. Ukoliko vam nešto nije jasno uvijek vam je dostupna online podrška koja će vam vrlo rado izaći u susret. Sami odaberite vašu ciljanu publiku, izgled vaše reklame i sajtove na kojima će biti prikazani! Možete reklamirati proizvode, usluge, veb sajtove…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

NAŠE ISKUSTVO SA NATIVE MEDIA!
Naš sajt od nastanka vrlo uspješno posluje sa Native Media platformom. Pokazali su se kao najpouzdaniji i u poređenju sa mnogim svjetskim kompanijama kao što su Google Adsense, PropellerAds, AdNow i slične. Vrlo je jednostavna za početak zarade. Online podrška je uvijek spremna da izađe u susret. Zarada je veoma dobro plaćena i pruža se mogućnost isplate jednom sedmično! Native Media može i vrlo lako zaobići AdBloker što je velika prednost u odnosu na druge platforme. Povezivanje sa Native Media traje svega 3 minute, započnite vašu zaradu odmah sa registracijom na nativemedia.rs